Zanki Zero: Last Beginning nu beschikbaar voor digitale pre-order

Spike Chunsoft heeft via een persbericht bekend gemaakt dat Zanki Zero: Last Beginning nu beschikbaar is voor digitale pre-order en zal op 9 april voor PlayStation 4 worden uitgebracht. Fans die Zanki Zero: Last Beginning via de PlayStation Store pre-orderen ontvangen een digitale soundtrack met meer dan 30 tracks uit de game en een exclusief PlayStation 4-thema op 9 april.

Spike Chunsoft heeft ervoor gezorgd dat de westerse versie speciale aandacht kreeg en heeft enkele wijzigingen aangebracht. in vergelijking met het Japanse origineel.

Dual audio-opties (kies uit Engels of Japans)
New Game+ toegevoegd: Vaardigheidspunten, Shigabane, Clione en Extended Machine SCORE worden overgebracht naar een nieuw spel
Nieuwe vaardigheden
Nieuwe moeilijkheidsgraad Level I: Lagere moeilijkheidsgraad zodat spelers zich kunnen concentreren op het verhaal en het oplossen van puzzels (andere moeilijkheidsgraden zijn niet gewijzigd)

Van producent Yoshinori Terasawa en game designer Takayuki Sugawara, de makers van de Danganronpa-serie, komt een nieuw soort survival-spel, Zanki Zero: Last Beginning. Verken de ruïnes, kerkers en eilanden in deze post-apocalyptische wereld door de POV van acht unieke hoofdrolspelers terwijl ze vechten om te overleven en naar betekenis zoeken in hun eindeloze cycli van leven en dood.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.