Nintendo brengt Labo VR kit uit voor de Switch

Nintendo gaat mee doen met de Virtual Reality rage, maar niet op de manier die je zou verwachten. Vandaag werd de nieuwste Labo kit aangekondigd, het veranderd de Nintendo Switch in een zelfgemaakte Virtual Reality Headset.

De Labo VR kit is te koop in verschillende versies. De volledige VR kit kost €79,99 en komt met zes kartonnen opzetstukken,  namelijk de VR goggles, een geweer, een camera, een  olifant add-on en dit alles met een schermhouder. Voor als je wat minder wilt besteden kun je ook gaan voor het startpakket (€39,99), dit bevat de VR goggles en het geweer. De overige pakketten zoals de olifant worden verkocht voor €20. De kits komen met de Labo software. De software bevat uit games, stap voor stap instructies en de garage mode waarbij jezelf je eigen Labo-creaties tot leven kan brengen.

Het is nog niet bekend hoe het beeld eruit gaat zien. Uit de afbeelding is te zien dat je het scherm van de Switch gaat gebruiken, de Switch heeft een resolutie van 720p met maximaal 60fps. Met de andere VR-concurrenten is dit een grote downgrade, dus is het de vraag hoe dit zich gaat afspelen.

De nieuwe VR kits zijn vanaf 12 April verkrijgbaar.

 

 

Wat vind jij van deze game?

4 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.